Top-pojištění » O nás » Pro média » Tiskové zprávy » Rekordní počty uživatelů

Rekordní počty uživatelů

Na TOP-POJISTENI.CZ srovnávají rekordní počty uživatelů nabídky pojišťoven!

Praha, 15.11.2005 - Portál TOP-POJISTENI.CZ zahájil provoz v úterý 1.11.2005 a za první dva týdny své existence se velmi rychle dostal do povědomí českých internetových uživatelů. Stránky www.Top-Pojisteni.cz do dnešního dne navštívilo více než 70 000 návštěvníků a téměř polovina z nich si nechala bezplatně zpracovat srovnávací výpočet pojištění.

Po necelých čtyřech letech vývojové práce a zkušeností ze zahraničního trhu byl dne 1.11.2005 spuštěn nový pojišťovací online portál www.top-pojisteni.cz. Tato internetová platforma, jediná svého druhu v České republice, umožňuje jednoduché a přitom detailní srovnání všech produktů pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel nabízených na českém trhu. Aktuálně poptávané povinné ručení je prvním nabízeným produktem. K získání nejvýhodnějšího pojištění postačí běžnému uživateli PC jen pár sekund k velmi přehlednému a snadnému proklikání formulářem. Top-Pojisteni.cz vyřizuje podané žádosti svých klientů bezplatně. V současné době není na českém trhu pohodlnější způsob jak získat nejvýhodnější pojištění či okamžitou orientaci v nabídce pojišťoven.

„Výsledky prvních dvou týdnů předčily naše nejsmělejší očekávání,“ konstatuje jednatelka společnosti Dr. Alena Bartoňová. „Několik stovek spokojených klientů již uzavřelo prostřednictvím Top-Pojisteni.cz pojistnou smlouvu. Přes překvapivě vysoký počet žádostí se snažíme našim klientům vyjít maximálně vstříc a návrhy na uzavření pojištění zpracováváme ještě týž den.“

Vzhledem k velkým cenovým rozdílům daným rozdílnými pojistnými sazbami mohou obyvatelé ČR ušetřit až 70% na platbách pojistného. Pavel Ronovský, vedoucí projektu TOP-POJISTENI.CZ daný úspěch komentuje: "Vůbec první možnost transparentního srovnání celého pojistného trhu ČR vyvolala nadšenou odezvu našich klientů, kteří díky našemu portálu nemusí vůbec navštívit pobočku pojišťovny či vstoupit do osobního kontaktu s jejím pojišťovacím agentem. Myslím si, že tomuto hodně přispěla znalost trhu, objektivita a především nezávislost na pojišťovnách portálu Top-Pojisteni.cz, která umožňuje jednoduché srovnání komplexní nabídky pojistných sazeb".

Kontaktní osoby pro další dotazy či upřesnění informací:
Dr. Alena Bartoňová, jednatelka společnosti: A.Bartonova@Top-Pojisteni.cz
Pavel Ronovský, vedoucí projektu: P.Ronovsky@Top-Pojisteni.cz

• Nově cestovní pojištění CIZINCŮ online

Obrázek - Nově cestovní pojištění CIZINCŮ online

Jako jediný online srovnávač na českém trhu vám přinášíme od druhé poloviny ledna tohoto roku cestovní pojištění pro cizince.

• Spouštíme naplno

Obrázek - Spouštíme naplno

Máme pro vás dobrou zprávu! Jelikož jste uvítali námi zavedený zkušební provoz prodloužené pracovní doby v měsíci ÚNOR, rozhodli jsme..

• Cestovní pojištění pro Vás na míru

Obrázek - Cestovní pojištění pro Vás na míru

Nechali jsme se inspirovat Vašimi žádostmi a podněty k rozšíření nabídky cestovního pojištění. Nové produkty REFERENCE+.